Tack för terminen!

Tack för terminen!

Tack för den gångna säsongen och hoppas att alla har det bra i sommarvärmen!

Tränarna har nu jobbat stenhårt i några veckor för att få fram en planering och ett träningsschema för alla som ska träna under hösten 2021 på Spårvägen. Vi har skickat ut preliminära träningstiderna till alla deltagare. I augusti kommer skolscheman, jobbscheman m.m. som kan ställa till det, och vi kommer då att göra vårt bästa för att kunna tillgodose de som eventuellt behöver byta tid, eller vill träna mer. Vanligtvis kan vi lösa det mesta. Har ni frågor eller funderingar går det bra att kontakta ansvarig tränare:

Minitennis/Matchskola/Utveckling: tome.sanha(a)sparvagens.tk
Utveckling/Tävling/Tennisskola: robin.ljunggren(a)sparvagens.tk
Vuxentennis: johan.moller(a)sparvagens.tk
Vuxentennis/Ligan: kristina.andlovic(a)sparvagens.tk
Klubbchef: frej.johnson(a)sparvagens.tk

Personalstyrkan går på semester i omgångar och i perioder kan några av oss vara svåra att nå under sommaren. Vi kommer alla återuppta schemaläggningsarbetet vecka 32 då vi börjar finjustera inför hösten.

Höstterminen startar vecka 34, måndag den 23 augusti, och vi ser fram emot att se er alla på banan igen!

Vi har laddat med mycket nytt för både juniorer och vuxna, småturneringar, dubbelliga, sign-in, extraträningar, intensivkurser, racketprovning för att nämna några. Vi hoppas kunna öppna upp helt och välkomna alla besökare tillbaka till klubben i vanlig ordning vid terminsstart.

Välkommen i höst till Spårvägens Tennisklubb!